Stemningsbillede, der illustrerer nogle af de varer og tjenesteydelser, som Nomisarkitekter tilbyder
Nomis Arkitekter logo linker til forsiden

Alt indenfor nybyg

Om- og/eller tilbygning

Bygherre rådgivning

Nomis arkitekter: Om Os

Gå til Forsiden Klik her for at skrive en mail Klik her for at ringe til +45 28 94 52 86

Idégrundlag og mission

 

Billede, der illustrerer arkitekturARKITEKTUR

Gennem uddannelse, erfaring og vidensdeling kobler Nomis Arkitekter dansk arkitekturtradition sammen med en funktionel og udadvendt vinkel med udgangspunkt i den aktuelle opgave. Nomis Arkitekter arbejder procesorienteret og har som målsætning at skabe unikke, tidløse og løsninger, der er båret af kvalitet. Vi søger efter den tredelte harmoniske balance mellem æstetik, funktion, og bæredygtighed - til glæde for vores kunder.

 

Mission

 

Nomis Arkitekter sætter mennesket i centrum

Vores mission for projekter, kunder og medarbejdere er baseret på dette helt grundlæggende synspunkt:

 

Vore projekter skabes til mennesker

Kundens behov er udgangspunktet for vores arbejde. Vi udarbejder velfungerende løsninger, med kundens ønsker og behov i centrum. Med tanke for kvalitet og funktionalitet skaber vi unikke løsninger.

 

Vi prioriterer kunden frem for det enkelte projekt

Vi ser kunden som vores samarbejdspartner - vi ønsker at udvikle langvarige positive relationer gennem tillidsbaseret samarbejde, der involverer brugere og den nødvendige ekspertise.

 

VISION

 

Vi ønsker at være en samarbejdspartner og ikke "blot" en rådgiver.

Vi tilstræber et samarbejde med fokus på synergi og værdiskabelse for begge parter. Resultatet skal overstige både kundens og vores forventninger og resultatet skal understøtte deres behov.

Enhver opgave fortjener engagement, kreativitet og ansvarlighed.

 

Nomis Arkitekters værdier kendetegner vores tilgang til opgaver, kunder og kollegaer. Værdierne er fundamentet for både den enkelte og helheden.

 

Engagement

Alle opgaver skal løses dedikeret og fokuseret. Uanset opgavens størrelse og karakter bliver den behandlet med respekt for kunden og projektets præmisser.

 

Kreativitet

Kreativitet skaber dynamik og værdi for kunder. Vi bruger vores kreativitet for at finde den optimale løsning med udgangspunkt i kundens behov – og den mest enkle vej dertil.

 

Ansvarlighed

Med faglig og personlig udvikling tør vi udfordre de eksisterende normer, uden unødig risiko for kunder, projektet og egen virksomhed. Med vores fokus på udfordring kan de mest innovative løsninger findes, som kan dække kundens behov bedst.

Ring eller skriv for en uforpligtende snak!

Nomis Arkitekter · Ligustervej 8, 8600 Silkeborg · CVR 36958472 · sh@nomisarkitekter.dk · +45 28 94 52 86